Nattbad i fylla og Putin lufter meningene sine. Du finner også svaret på hvorfor en Paradise-deltaker tok silikon.

Hei på dere!

Tirsdagen er kommet, og vi løper målrettet mot helgen.

Første sak ut er en sak man muligens ikke skal spøke med, i og med at saken innebærer dødsfall.
Men det måtte med uansett.

Nå man spaserer hjem fra en fuktig tur på byen, dukker det sjeldent opp strålende ideer som gjør at du ender opp som økonomisk uavhengig for resten av livet.

Om man er to kompiser som spaserer sammen, pleier heller ikke dette å finne løsningen på kreft-gåten.

Jeg har selv vært ute for å gå en taxi i møte etter endt nachspiel, sammen med en kompis, og sveiseblind/tegneserie-full som jeg var da dette sjedde, ropte jeg: «Hoppeslott!», og tok løpefart mot «hoppeslottet». (Jada, dette er heldigvis en god del år siden)

Det myke PVC-lignende stoffet som hoppeslott ofte er laget av var i dette tilfellet byttet ut med…. Dvs. hele hoppeslottet var byttet ut med en diger tilhenger med en diger tank med digre bokstaver på siden som stavet «REGAL».
Jeg trenger neppe forklare veldig detaljert hva som hendte da jeg tok løpefart og hoppet, med åpne armer og bein – som en håndball-keeper, rett inn i siden av tanken.

Knock-out. Ikke favør meg.

Men et par tyske kompiser hadde en noe dårligere dag. De snek seg nemlig inn på en offentlig basseng for å ta et nattbad. De klatret opp på tre-meteren og stupte ned i bassenget, som fra vannkanten til bunnen målte fem meter. 
Problemet var bare at det fantes ingen vannkant, siden bassenget var tappet for oppussing. Ergo, 8 meter til bunns. Med hodet først.

Resultatet står beskrevet slik på VG.


Og til dere som mener at dette like godt kunne vært undertegnede. Det stemmer på en prikk.
Og ja, det er selvsagt tragisk at to personer mister livet på denne måten. Dog vil jeg tro at de hadde det rasende festlig da det skjedde.

 

En liten sak jeg bare måtte kommentere, også fra VG.

Jeg aner ikke hvem du her, hva du har vært borti, bortsett fra da Paradise-Hotel, som etter min mening gir meg nok grunnlag til å dømme deg nedenom, hjem, forbi, tilbake, opp igjen, før vi tar samme runda en gang til.
Nei, jeg har ikke sett mer enn 4 minutter av Paradise-Hotel, sammenlagt, hele livet, men jeg kan likevel dømme deg.
Uansett, så tipper jeg svaret på hvorfor du ønsker silikon er, hold fast: For å få større pupper.

Spør om du lurer på noe.

 

Så er det igjen vår venn Vladimir Putin som har vært på ferde.

Vi kjenner alle en eller annen person som har et forvrengt bilde til virkeligheten, og uansett hva andre mener, skal vedkommende være uenig.
Det er fint å ha egne synspunkter og meninger, men om du er en slik kar som er fundamentalt uenig med alt som alle andre mener, fortjener du ikke pålegg på maten..

Takket være Finland som ikke ville ha landet sitt helt opp til kysten i nord, så grenser Norge til et land med nesten 150 millioner mennesker som drikker Vodka av melkeglass til frokost, lunsj, middag og kvelds, samt nattmat, kjører som idioter i trafikken, og filmer alt de foretar seg der – heldigvis for oss, som kan nye alt på YouTube mens vi nyter et glass rødvin i krystallglass; og dette landet blir på toppen av alt styrt av en person som er beskrevet avsnittet over; nemlig Vladimir Putin.

Sepp Blatter er for de aller fleste av dere også en kjent navn. For de av dere som ikke vet hvem han er: FIFA-President som er mer korrupt og maktsyk enn flere tidligere afrikanske statshoder til sammen.

Og mens hele verden sitter og ønsker mr. Blatter både hit og dit, melder VG-Nett at Putin kommer på banen med følgende forslag.

Putin,
Du fortjener en Grammy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *