Er du singel og har vært på leting lenge? Avblås søket!

O’hoi mine damer og herrer!

Det er fredag!

Da jeg satt og bladde gjennom saker og ting som har skjedd i verden, kom jeg over en sak jeg umiddelbart hadde ferdig-skrevet inne i hodet mitt. På godt og vondt.

På menneskets evinnelige jakt etter den rette å dele resten av livet sammen med, finnes det to forskjellige mennesker.

1. Personen som stadig er på date og treffer andre personer som både venner, familie, naboer, tidligere arbeidskolleger og gamle brevvenner synes er helt perfekte for vedkommende, men han/hun er aldri fornøyd og finner stadig noen små feil å vise til, og gjør det derfor slutt, gang på gang.

2. Personen som gifter seg med den første personen av motsatt (eller samme) kjønn som de treffer, finner seg i all verdens av rabalder i forholdet, men mener likevel at vedkommende er den rette.

Ja, så har vi for så vidt den tredje personen også, som stadig er på date og forelsker seg gang på gang, men vedkommendes evinnelige kjærlighet for bløtkake og det at all fritid vies til svenske gresshopper, gjør at han/hun fremstår som sær for de aller, aller fleste. Men de skal vi ikke vie mer oppmerksomhet enn det vi nettopp gjorde.

Saken som fanget min oppmerksomhet har følgende skjermbilde fra Nettavisen:

Ok…

Her har vi et par ting å gripe fatt i…

Damen på bildet ble døpt Zoë Ligon, men er visstnok best kjent som Pippa Vacker (jepp, jeg har også et par kallenavn til på lager).
Pippa er sexolog og går rundt med en drøm om å åpne sin egen sexleketøy-butikk.
I mellomtiden går hun tydeligvis hardt inn for å drive research om faget. Trolig har hun fagbrev for lenge siden.

Hun har et dokument hvor hun fører antall sexpartnere, og satt her forleden og telte gjennom – da trolig i mangel av annet lesestoff.
Tallet hun kom til var altså da 99, og hele (?) 97 % var menn.

Hun forteller videre at hun selv ble litt overrasket over tallet, og fikk en aldri så liten tilnærmet aha-opplevelse, samtidig som hun irriterte seg kraftig over å ha lest en artikkel der 10 forskjellige kvinner ble intervjuet, og ingen av dem hadde hatt over 40 partnere. Hater sånne folk, jeg også. Umulig å ha med å gjøre. Nesten som å bli jomfru på nytt.

Pippa ser også for seg livet sitt som en romantisk komedie fra 90-tallet, der hun, som i hovedrollen, har hatt seg med alt for mange – 99 i antall – og plutselig dukker nummer 100 opp, som er den rette.

Veeeeeeel………….

Jeg leste en gang en beskrivelse, som jeg ikke nødvendigvis stiller meg 100 % bak, men som var svar på en kvinne som var irritert over kjønnsforskjellen når det kommer til et høyt antall sex-partnere.
En mann er som en nøkkel, og det er da positivt å kunne låse opp mange dører; mens en kvinne er som en lås: det er ikke positivt at du kan låses opp med hvilken som helst nøkkel.
Så kan vi eventuelt sette oss ned rundt et leirbål i fjorten dager og diskutere med Ottar om dette er politisk korrekt eller ikke. Jeg gir meg allerede.

Men jeg må si fra en manns ståsted – hvis det er lov å si i denne sammenheng – at det finnes mange køer rundt om i verden jeg gladelig hadde, og har, stilt meg i.
For eksempel har jeg ofte stått i kø på et gatekjøkken for å motta maten min.
Jeg har ofte stått i kø i en pub, eller i baren på en konsert e.l. for å få ei øl eller to.
Jeg står rett som det er i kø i butikken for å betale for matvarene jeg skal ha med meg hjem.
Jeg stiller meg gjerne opp i drosje-kø for å komme meg hjem fra byen.

Men å stille meg i kø for å være sexualpartner nummer 100 – det tror jeg faktisk ikke jeg kunne tenke meg, for å være helt ærlig.

Hvorfor? Jo, av flere årsaker egentlig, men mest av alt følgende:

Jeg hadde hatt en presatsjonsangst fra Hades. Du skal ikke bare hoppe etter Wirkola; i tillegg til at du skal hoppe etter Wirkola, skal du også hoppe etter Espen Bredesen, Jens Weissflog – og han kan det med fingeren også, så har du det også i bakhodet. Du skal hoppe etter Lars Bystøl, du skal hoppe etter Tom Hilde, du skal hoppe etter Eddie The Eagle – det blir liksom da han med fryktelig tidlig avgang, men som likevel er sjarmerende. Du skal hoppe etter Anders Bardal, Noriaki Kasai, Birger Ruud, Funaki, Matti Nykänen, Hannawald og åttisju andre personer!

Det er jaggu ikke enkelt det!

Jeg tror kanskje mitt fokus hadde rent ut i sanden – igjen, hvis det er lov å si i denne sammenheng.

 

Vår nye venninne Pippa, forteller videre at hun har vært seksuelt aktiv over en periode på åtte år. Nettavisen regner ut for oss at det gir like over tolv sengekompiser i året, ergo en stykk pr. måned. Som for så vidt ikke virker avskrekkende for en person som sikkert er en del ute på byen, vil jeg tro.

Men i det vi skal til å ta Pippa inn i varmen, ødelegger hun litt for seg selv og informerer om at de fleste kom (jepp, kom) i løpet av en periode mellom hun var 19 og 21 år. Da er vi plutselig på vei ut av havna igjen.

Hun «legger skylden» på (det skal sies at hun overhodet ikke virker interessert i å skylde på noe) en del kortvarige romanser. 
Jah, det må jeg si. Det kan ikke ha vært mange møter med kommende svigers der i gården, nei.
Og jeg håper for all del at du ikke har vært i noen lange forhold i mellomtiden, for da har du enten ikke oppført deg, eller du har gjort en jobb som til og med de gamle egypterne hadde latt seg imponere over.

Uansett, dersom jeg kan fungere som en brobygger/datingside, er det superhyggelig. Så dersom du har prøvd ut uttallige dates, men stadig finner noe feil, kanksje ute å ha noe å sette fingeren på, og det nå gikk opp for deg hva du bestandig har savnet; nemlig at drømmedama di har hatt seg med så uvinnelig mange folk at du faktisk må leie et lokale om du skal treffe alle på en gang (dersom du har lyst til det, har du riktig nok litt speisielle lyster, men ok…), så er det bare å kontakte frøken Vacker.

Hun avslutter skriveriene sine sultent: «Jeg er klar for deg, nummer 100».

Hadde min kone kalt meg det under middagen, hadde jeg trolig sittet med munnen full av oppkast relativt umiddelbart.

Men! Dette dreier seg ikke om meg, men om deg med disse lystene! Kjør på, og lykke til!

2 kommentarer

  • «Jeg er klar for deg, nummer 100″.
    Hadde min kone kalt meg det under middagen, hadde jeg trolig sittet med munnen full av oppkast relativt umiddelbart. ( sitat slutt»)
    Hva hadde scenarioet vært dersom din kone sa under middagen » Jeg er klar for deg, nummer 1000″. He he he:-D

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *