Velkomst, til oss begge.

Hei, og velkommen til både deg og meg.

Jeg er ny på dette, så jeg prøver meg frem. Som leser er du også relativt ny – hvertfall på denne siden.

Jeg bør vel starte med å ydmykt takke for å ta en tur innom siden, og for å ta deg tid å lese gjennom det jeg har skrevet. Så da gjør jeg det; takk.

Med mindre jeg blir utsatt for en ulykke de nærmeste dagene og ukene, der jeg blir utsatt for enten brudd i eller tap av armer og/eller fingre, eller noe annet som måtte sette meg ut av muligheten for å skrive, vil du forhåpentligvis få lese en del saker på denne bloggen i tiden fremover (bank gjerne i bordet med meg).

Emnet jeg (forhåpentligvis kommer til å klare å holde meg til) kommer til å skrive om, vil være relatert til nyhetsbildet, der jeg plukker ut saker, etter en svært subjektiv metode.
Jeg kommer da til å finne saker jeg av ymse årsaker måtte finne oppsiktsvekkende av den ene eller den andre grunnen, og kommentere litt rundt dette.

Min store styrke i livet har jeg nok ikke oppdaget enda, men kan med sikkerhet si at ingen i verken min ytre eller indre krets vil si at det er å fatte meg i korthet.
Velformulerende, ja, men ikke å fatte meg i korthet. Om dette er en trang til å beskrive detaljerende i en sak, eller om det bare er fordi når jeg setter meg ned for å skrive, så blir det bare slik; det kan verken jeg eller mine venner som skulle bli satt til å beskrive meg, forklare.
Så – dersom du irriterer deg over langdratte saker, kanskje uten det helt store poenget til slutt; kan det trolig være bedre for de å besøke en annen nettside. Du har noen å velge i.

Dersom jeg skulle falle over andre saker, som ikke nødvendigvis er relatert til nyhetsbildet, eller saker av privat business skulle komme opp til overflaten; og jeg skulle mene at verden ville bli et bedre sted å leve i dersom dette ble fortalt i offentlighet, vil selvsagt dette bli gjort.

Du trenger ikke ta på deg briller eller hodeplagg som gjør at alt du leser skal filtreres seriøst. Da er vi nemlig ikke bare i forskjellige gater, men trolig på hvert sitt kontinent.
Du kan selvsagt komme med tilbakemeldinger dersom du er uenig i mitt synspunkt, men dette er først og fremst humor, som ikke nødvendigvis serveres på et sølvfat, men kanskje en gammel, rusten jernplate, med en grusom bismak.

Som nevnt i toppen her, er jeg ikke noen dreven blogger, kun en entusiastisk skribent, om det går an å kalle seg uten å ha en solid ryggsekk med erfaring. Så uten å fornærme noen som leser dette i blindeskrift: jeg tar frem stokk og førerhund og føler meg litt frem, så ser vi hvordan dette går. 
Jeg håper du opplever noe hyggelig lesing, og det skal jeg legge en hederlig innsats i at du gjør. 
Dessuten beklager jeg på forhånd for de salatene jeg kommer til å tråkke i.

Takk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *