Hadde seg i gata

Så – bare for å fremstå som en snøsokk først som sist, kan jeg innrømme at følgende sak fikk meg til å, om ikke sperre opp øynene, vertfall legge merke til den.
Da er det vel like greit å la denne saken bli min første. 

Til dere som stempler meg som lite seriøs, barnslig, dum og lite intellektuell, så kan vi møtes et sted for en high five og en kopp te. Jeg er glad i te.

Saken jeg har plukket ut fant jeg altså på nettavisen med det passende navnet, Nettavisen, sine sider; og den dreide seg om et par – ikke ungt, ikke middelaldrende, ikke gammelt, men den fantastiske blandingen av en tenåringsgutt og en kvinne i 40-årene – som hadde seg midt i gata.
De er helt sikkert ikke første paret som har gjort noe lignende, men de aller fleste som skulle ha vanskeligheter med å holde seg til de kom hjem, hadde trolig blitt relativt rødsprengte i ansiktet, og muligens prøvd å løpe av sted, eventuelt lagt seg flate. I det minste gitt seg.
Men disse to menneskene, som man ikke skal utelukke at er i familie med en viss gnager som er kjent for å være glad i å ha seg, fortsatte nemlig like greit, til tross for uniformerte tilskuere som kom for å stoppe dem.

Her er det noen som fortjener skryt etter min mening.

Kjære kvinne i 40-årene, din skryt blir fort unnagjort. Du gikk med på dette. Well done. Så var vi ferdige med deg.

Men du, min gode venn (FOR ALL DEL: METAFORISK!), tenåringsgutten. Jeg velger å gjette meg frem til at du er 16, kanskje 17, da du trolig ville blitt omtalt som en mann på 18 hvis ikke. Det vil si at du hadde lov til både å kjøre heis alene, samt å ha deg. Dog var det ingen som fortalte deg at du helst burde gjøre dette på et soverom, et kjøkken, ei trapp, en sofa, et spisebord eller andre ting som gjerne er dekket av et tak og minst fire vegger. Så for min del, kan vi anse dette som en test, der du helt sikkert har lært av dine feil.

Men du fikk altså med deg det vi må få lov å anse som en cougar på dette. Noe som er de fleste 12-34 åringers store drøm (gitt at vedkommende minner mindre om en dårlig værmelding enn mye annet). Det skal du ha skryt for.
Jeg synes også du fortjener et klapp på skuldra for å klare å balansere på den utrolig smale grensa mellom det å bli full nok – som jeg fritt antar at du har vært – til å gjennomføre dette, og det å prestere seksuelt. Mange av oss menn har vært i den situasjonen at vi har fått litt for mye å drikke, og dermed ender opp med å (igjen, metaforisk) prøver å skyve en marshmallow inn i øret / putte en seigmann på en sparebøsse.

Dog er det noe med det å måtte gi seg mens leken er god.
I dette tilfellet var sikkert leken kjempegod for både ditt og kvinnen i 40-årene, men for omverdenen var leken blitt dårlig. Svært dårlig.

Så jada, som et ikon for alle tenåringer gjorde du en solid innsats for manndommen. Men neste gang kan det være lurt å finne seg ei dame – gjerne like gammel som i dette tilfellet – som i det minste kan ta deg med hjem. Lykke til, begge to. Jeg vil tro det har vært en lang søndag.

Saken kan dere lese i sin fulle helhet ved hjelp av linken under.
Med forbehold om endringer i / fjerning av artikkelen.

God Nyhet

 

http://www.nettavisen.no/nyheter/tenaringsgutt-og-kvinne-i-40-arene-hadde-sex-midt-i-gata/3422804352.html

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *