Godt nyttår!

2015 nærmer seg slutten, og vi trer inn i et nytt år. Nye muligheter. Nye mennesker. Nye opplevelser. Nye rutiner.

Eller er det egentlig det?

Det eneste som vil være forandret fra i dag til i morgen, er at man må huske å avslutte en fullstendig dato med tallet seks i stedet for fem.

Men nyttår brukes likevel som en ny start. En sjanse til å starte på nytt. Selv ser jeg ikke helt greia med å begynne å trene, slutte å røyke, besøke bestemor oftere, slutte å banne, slanke seg, legge på seg, kjøpe seg hund, katt, en sebra eller finne på ting med barna oftere fordi om det er nyttår, kontra det å starte med det for eksempel fjerde august. Men om det funker for deg; helt supert.

Om jeg personlig skal kaste et blikk bakover på året som har vært, har det vært et godt år, på lik linje med mange andre år. Jeg er fremdeles gift. Fremdeles glad i mat, venner og familie. Og planen er at det skal fortsette i lik takt til tross for at vi skriver et nytt årstall i morgen, sammenlignet med det vi gjør i dag, og også gjorde i går. Jeg håper ikke nødvendigvis på noe nytt og bedre. Da må jeg i så fall sørge for disse endringene selv; uavhengig av hvilken dato det er. Mange av dere tror at alt forandrer seg automatisk fra og med i morgen av; uansett om dere måtte ha en konkret endring å se frem til. Dere som har: Flott for dere, og lykke til. Dere andre: Ordne opp i det selv, men selvsagt lykke til med det også – ja, den var faktisk uten sarkasme og ironi.

Selv har jeg mistet jobben i året som har gått, og enda ikke funnet noe nytt jeg skal til med. Men desto mer jeg måtte bekymre meg for det, desto mer ødelegger jeg for meg selv, og har derfor bestemt meg for å bekymre meg fint lite for det. Det løser seg til slutt. Dog tviler jeg på at det hjelper at vi stiger ut av 2015 og inn i 2016. Men kanskje det står 2016 på kalenderen det året jeg får meg jobb.

Podcasten vår opprettholdes i aller høyeste grad; en hobby vi koser oss med, og er glade for alle andre som også kan gjøre det. 

Så om du måtte ha en haug med konkrete planer for endringer som bedrer hverdagen og livet ditt, eller om du bare sitter og håper på at de skal komme, så ønsker jeg deg en strålende feiring i kveld, og året som kommer håper jeg selvsagt også blir bra for deg og dine. Og meg selv og mine.

Gjør noe ut av det selv! 

Måtte lyden av fuglekvitter overlappe lyden av en snøfres som ikke starter, så raskt som overhodet mulig. 

Godt nyttår!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *