Vil du bli millionær?

Hei og hopp, dersom du føler for det.

Dagens nyhet som fanget blikket mitt relativt enkelt var følgende sak:

http://www.side2.no/helse/hvorfor-er-jeg-sa-fyllesyk/3422806319.html, med overskriften «Hvorfor er jeg så fyllesyk»?

Nå skal det legges til at dette ikke er et problem jeg har i skrivende stund, men derimot har hatt ei gang eller to, og trolig vil oppleve ei gang eller to i fremtiden.
Nærmere bestemt i morgen, ettersom naboen min er amerikansk, og jeg skal delta på 4. juli-feiring i kveld.

De aller fleste av oss har våknet opp en morgen og sverget troskap til Gud, Jesus, Buddah, Allah, Krishna, og til og med Thor og Odin har jeg prøvd å kalle på selv;
ja, det å selge sjelen sin til GamleEirik selv, har i noen tilfeller vært høyst aktuelt, dersom vedkommende bare kunne ta bort den gamle moroa som sitter igjen fra kvelden før.

Det er faktisk på kanten til svært irriterende å gå fra kvelden før, der man sammen med en fyr / ei berte man ikke har truffet siden bli-kjent-turen på ungdomsskolen, sitter og planlegger å flytte sammen, opprette et firma i forbindelse med en forretningsidé man nettopp kom på, i tillegg til at man selvsagt skal starte band. Hvordan dette skal finansieres? Joda, det er fullt mulig å selge bilen, samt leie ut 4 av 5 soverom i huset.
Like etter er det på med musikken, så synger man Summer of ´69, og får eller gir selvsagt skryt for en brilliant sangstemme, med påfølgende råd om idol-deltakelse neste år – som selvsagt loves å gjennomføre, mens det takkes for skryt, gjerne da i form av en bamseklem, eller til og med et gutt-til-gutt- / jente-til-jente-kyss.
Eventuelt er det klart for et potensielt tv-konsept som kunne blitt døpt «So, You can´t dance».
Får bevegelsene man tror man gjennomfører, er noe til og med Run DMC hadde applaudert, mens man egentlig ser ut som om man har tredd anus over en vannmelon.
Og når kvelden nærmer seg slutten, er det avsted på nachspiel, drikke noen øl til, gjerne en drink eller to, og kanskje avslutte med to shotter tequila rett før man går til sengs.

DER HAR DU ÅRSAKEN TIL AT DU ER DÅRLIG!

Det påstås i artikkelen at acetaldehyd, eller etanal som det (visstnok) også heter, samler seg opp i kroppen og gjør at du er dårlig. Dette er det (også vistnok) en fordel å bli kvitt så raskt som mulig. Om man skal lese gjennom linjene er, og dersom setningen gir rom for fri tolkning, kan jeg anbefale at hver gang du er ute for å late vannet, kjører du også hele knytteneven i halsen, slik at du tømmer magesekken helt. Gjerne før du har vasket hendene.

Slageren om å spise godt med mat, samt kjøre nedpå noen glass vann før, under og etter den kommende arbeidsulykka er et faktum, er selvsagt å anbefale.
Selv får jeg skallebank dersom jeg ser en reklame for alkohol på tv (derav supporter av norske reklame PR-regler), så jeg starter alltid dagen derpå med 2 Ibux og en dusj, eventuelt omvendt og ganger med 4. Det finnes også tilfeller der de Ibuxene ikke går ned, selvfølgelig, og da er det bare å legge seg i fosterstilling, sverge at man aldri skal drikke noe sterkere enn svært lys Husholdningssaft igjen, og vente til onsdagen kommer.

Men jeg tenker som så, at dersom du hadde kommet opp med en form for tablett, flytende medisin, strømførende hjelm eller annet, som bare hadde kurert fyllesyken din, hadde du aldri trengt å sjekke kontoen din igjen, vel vitende om at det du har tenkt å kjøpe, har du råd til. Om det så skulle være snakk om å begynne å samle på fly som ikke har styrtet enda.

Så mitt råd på veien til din første million: finn en kur mot fyllesyke, og dra rundt på dørene til folk tidlig en søndags formiddag.
For min egen del hadde jeg til tider signert på hva som helst. Forhåpentligvis skal vi ta det med ro i kveld. Denne gangen går det sikkert.

Skulle du finne opp denne kuren, vil dette være ikke bare en God, men en Strålende Nyhet.

Ha en fortreffelig lørdag, og lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *