GodNyhet Podcast – Episode 4

 

Da finner du lydfilen, om du kun ønsker den, over her.
Videoen skal du i teorien finne i bunnen her, så lenge teknologien bistår oss.
Vi er også ute på SoundCloud, for dere som vet hva det er, og dermed også bruker det, og dere kan nå også laste oss ned fra iTunes.
Det vil si at dere enkelt går inn på iTunes og søker etter GodNyhet, så popper den ene episoden etter den andre opp.
Du kan da ta oss med deg på tur, hvor vi alle måtte ønske. Varmere strøk frarådes ikke, men joggeturer (som også er varme) og andre opplevelsesturer, er også gøy for oss å være med på. Ha oss på i bakgrunnen mens du jobber, eller i bilen på vei til eller fra jobb. Når du legger deg, like etter du har stått opp, når du har vært oppe en stund, eller når det fremdeles er lenge til du skal legge deg. Sett oss på når du krangler med ektemannen/ektekona, eller når ungene er vanskelige og du trenger å koble av.
Dagens episode handler i stor grad om homeopati og hvordan Borgersen mener at dette er vrøvl.
Premak, på sin side, er mer skeptisk, og vi hiver oss i gang med en aldri så liten (overraskende) prossess for å finne sannheten.
Det endelige svaret vil dog muligens la seg vente til neste episode, men dette er definitivt verdt å få med seg.
Vi er også innom en kjempe-kjapp svipptur av både miljøkonferansen i Paris og fjerning av kors av UDI (som like etter endt innspilling valgte å snu i saken – vi velger å tro vi hadde en finger med i spillet).
Vi setter pris på alt av delinger og likinger og snakkiser, men ser at vi har mye å gå på.
Vi oppfordrer derfor selvsagt til å dele og like og snakke enda mer om dette, og tenker kanskje at vi må true med å begynne med premieringer for delinger hvis ikke. Og det er litt kjipt for oss å må ut med premier. Så vi setter vår lit til nettopp DEG! Mvh. Onkel Sam og vennen hans.
iXV-F7K0eI0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *