Brannmann Lars og Bestemor i Ecuador. Med mer.

Hurra, det er mandag. Dagen vi hater mer enn alle dårlige nyheter til sammen. Dagen som ikke kan komme sent nok. Dagen der man må, etter å ha brukt et par dager på å kunne sove så lenge man vil, våkne til alarmen igjen. For dere med småbarn er dette bare enda en ny dag.
Selv er jeg ikke særlig medgjørlig de første minuttene om morgenen, men det blir definitivt ikke bedre dersom jeg ikke får slumret litt med alarmen.
En gang jeg måtte opp på første forsøk, endte jeg opp med å knuse et glass i vasken fordi det kantet da jeg prøvde å sette det ned. Jeg har hørt det finnes hjelp mot slike ting. Forhåpentligvis opplever de fleste av dere en bedre start på uka enn jeg gjorde den gangen.

Nyhetsbildet er preget av diverse moro, som vanlig.

For eksempel melder VG (bildet er screenshot fra VG-Nett) at vi har for mange norske brannmenn.

Og i motsetning til VG mener jeg at alle som mener at vi har for få kvinner eller for få utlendinger i en eller annen posisjon eller stilling, har et sterkt behov for å få seg en hobby. Dersom dere helt alvorlig har tid til å gå rundt å tenke på at det er for mange i brannvesenet som heter Lars (det er faktisk referert til dette i saken), må dere begynne å spille mer Playstation. Dere må begynne å skyte på leirduer. Brygge øl. Jeg vil faktisk heller oppfordre til at dere begynner med grafitti på offentlige bygninger.
Ta dere ei bolle og vær glad for at brannvesenet slukker branner raskere enn du selv klarer å blåse ut ei fyrstikk, og gi blaffen i om de heter Lars, Line eller Luan.
Om jeg hadde ligget inne på soverommet med flammer rundt meg, og taket var i ferd med å rase over meg, og det hadde komme stormende en kar inn for å hente meg, skulle jeg jaggu stroppet meg fast til senga og bedt dem sende meg en som snakket flytende Mandarin, eller ei dame i flamme-hemmende kjole.
Kyss meg i ræva. Dårlig nyhet.

 

Dersom Pelle Krogstad fra Hotel Cæsar og DJ´en Moby hadde (på en eller annen måte) fått en sønn, hadde han garantert sett slik ut:

Screenshot fra VG-Nett.

Og det er fortsatt noen av dere som tar sykkesporten seriøst. Veddemålene må vel snart begynne å dreie seg om hvem som har dopet seg, i stedet for hvem som sykler raskest opp de kleivene.

 

Her kan vi bare håpe på at basseng betyr basseng, og ikke er en metafor for å unngå å lage en vulgær overskrift:


Også screenshot fra VG-Nett.

 

Saken under er godt muligens en sak man ikke skal spøke med, i likhet med saken over for så vidt…
Men når man er på vei ut fra Equador med 3 kg kokain i baklomma / kofferten, må man ikke bare lengre ut på landet med «jeg trodde det var dokumenter». Du må faktisk ut på landet. Og litt til. Så har du passert det vi kaller for landet, så ankommer du et tettsted, før du etter det havner i en by. Nytt tettsted følger, og du er igjen på landet. Etter du har gjentatt dette 29 ganger, kan det være du treffer på noen som tror deg når du sier du trodde du hadde dokumenter  med deg, i stedet for kokain.
Jeg kan selvsagt ta feil, og det kan være du bare er den mest naive og blåøyde personen som har besøkt Sør-Amerika siden Mayafolket satt og lagde kalenderen mange mente skulle peke på dommedag noen dager før juleaften for noen år tilbake.


Screenshot fra VG-Nett.

 

Så til et skjermbilde fra Nettavisen.
Dersom du har tenkt mye på følgende ved noen som helst anledning, trenger du, på lik linje med de folkene jeg nevnte innledningsvis her, å få deg en hobby. Begynne å samle på Coca-Cola-korker eller lignende.

Jeg kan si, trolig med hånden plassert en liten smule til venstre for midten av brystkassa mi, sett fra mitt ståsted, at jeg aldri har brydd meg noe mindre.
Igjen, det har vært eksperter og forskere på fære. igjen lurer jeg på hvem som har betalt penger i støtte for å få vite dette.
Jeg håper neste sak blir hva slags gress en gartner liker best å klippe.

 

Så til en av dagens to glad nyheter. Skjermbilde fra Nettavisen.

 Dersom dette stemmer, og 10 av 10 sexy-lubne menn ikke kan påpeke forskjellen i en blindtest, er dette en dag å heise flagget på og lage til en helligdag. Jeg bytter gladelig ut hele påska.

 

Så dagens andre gladnyhet, skjermbilde fra e24.no, i alle fall for undertegnede er dette en kjempe nyhet.


Friskmeldt vil i dette tilfellet si at forskere og eksperter har funnet ut at det ikke lengre er et navn som ligger på konkurstoppen og alltid går på ræva.
Så det første jeg skal gjøre nå, er å finne meg et firma å starte. Hva som helst. Det kan ikke skjære seg. Bare spør ekspertene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *